God vin til prisen – Føtex

Kvindevin har sat sig for at finde god vin fra supermarkedet. Derfor har jeg besøgt alle de store supermarkedskæder som Netto, Fakta og Rema 1000 for at finde god og billig vin. I dag er det Føtex!

 

Jeg har allerede været i Fakta og Netto, og denne gang gælder det så Føtex, hvor jeg løb ind i en dejlig trio bestående af to røde og én hvid vin, som du med ro i sindet kan tage med til bords.

 

Vidigal, Porta 6, 2016 – 89 kr.

Det er ikke så tit, man støder på portugisisk rødvin i supermarkederne, men den her gør til gengæld væsen af sig. Den er eksplicit – nærmest udstyret med en megafon – men charmerende! En lækker, blød og stærk spradebasse. Skriv dig denne vin bag øret til et bud på julevinen, for den kan stå mål med and, rødkål, søde kartofler og julesauce. De fleste andre vine bukker under – den her kan klare mosten! Eller er mosten, der klarer den. 4 ❤️❤️❤️❤️

Winzer Krems Chremisa, Blauer Zweigelt, 2015 – 125 kr.

Rund, fløjlsblød, frugtig (jeg fik en kirsebær-vibe fra glasset) og virkelig god rødvin. Kunne minde om Pinot Noir, men denne her har mere fylde – uden at være sådan en californisk Pinot Noir-look a like. Ikke dumt at servere den lidt kølig – det fremhæver bare elegancen i denne velafbalancerede vin, der snart skal tilbage på mit middagsbord! 5 ❤️❤️❤️❤️❤️

 

Francois Martenot, Chardonnay, 2017 – 49 kr.

En lige-ned-i-løgnhalsen-vin, der skal skænkes generøst for gode venner, der trænger til at slubre hvidvin og spise lidt let mad til: vegetarmad, skaldyr, fyldige salater og friske forårsruller… En bibringer af umiddelbar glæde!

4 flotte❤️❤️❤️❤️

 

Find din nærmeste Føtex her …

Læs mere om god vin fra de andre gode supermarkeder her …

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen