Skål med Hemingway

Ernest Hemingway var vild med kvinder, storvildtsjagt, fiskeri og en hver tænkelig form for alkohol. Manden var så sandelig ikke kræsen, når det kom til de våde varer. Men at machomanden Hemingway var vild med rosé, kommer måske alligevel bag på de fleste.  I den vidunderlige bog Der er ingen ende på Paris skal det lige […]

Perfekt Prosecco

Spumante er italienernes betegnelse for vin med bobler, og Prosecco er en mousserende vin fra det nordøstlige hjørne. En gang var Prosecco også navnet på druen, der nu hedder Glera. Forvirret? Læs med og bliv klogere … Vi tager den lige fra scratch: Prosecco er betegnelsen for en populær mousserende vin fra det nordøstlige hjørne […]

I lykkelige omstændigheder

Der er perioder i løbet af et kvindeliv, hvor man står i den ulykkelige omstændighed, at man ikke må få sig et glas vin. Det kunne for eksempel være, når man er inviteret til parmiddag uden for S-togsnettet, og ens ”bedre” halvdel inhalerer en måneds forbrug af Barolo på rekordtid og overlader bilnøglerne til sin […]

Bare det bobler

En nytårsaften uden mousserende vin er som knækbrød uden knæk. Personligt vil jeg drikke bobler hele aftenen – også til maden. Min nytårsmenu består af en italiensk torskepuré på sprøde brød, østers à la Rockefeller, gratinerede muslinger og pighvar i muslingesauce (få opskriften her). Hvis altså min fiskehandler kan levere det, jeg ønsker mig. Det […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen
Inline
Inline