Græsk vin

Engang var græsk vin associeret med industri-retsina, som kun kunne glide ned, hvis man i forvejen var beruset af stemningen. Nu har Grækenland Europas måske mest spændende vinkort … I en vinverden, hvor markedet flyder over med anonyme stangtøjsvine på chardonnay og syrah, er græske vine forfriskende anderledes og har det, som mange vinelskere søger som […]

Hvid januar

Egentlig er “Hvid januar” navnet på Sundhedsstyrelsens kampagne, hvor man i årets første måned ikke rører alkohol overhovedet. Med mindre man tolker “hvid” lidt mere lidt rummeligt … Oven på et 2020 med lidt rigeligt vin åbnet i corona-selvmedlidenhedens navn, har jeg for første gang i mit voksne liv kastet mig ud i en alkoholfri […]

Blixen under juletræet

Da Anne Knudsen anmeldte I køkkenet med Karen Blixen i Weekendavisen sidste år, skrev hun: “Julegaven til en, De holder af.”  Selv om jeg ikke er meget for at melde mig ind i forbrugsræset, så trækker jeg i sælgerkostumet og kommer med et lille tilbud. Min bog I køkkenet medKaren Blixen er fra nu og frem til jul […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen