Chardonnay fra Aldi

Charmerende Chardonnay fra Aldi

Kan man købe vin i Aldi, er der tit nogen, der spørger mig. Og svaret er ja! Det bliver jo aldrig en Torvehallerne-oplevelse at gøre sine indkøb i supermarkedet, der rent æstetisk lader noget tilbage at ønske. Men det er faktisk værd at smutte i Aldi, selv om det godt kan gøre lidt ondt i øjnene!

Jeg har for længst moret mig med Aldis Champagne (ja, det er ægte Champagne og koster lige over 100 kr. flasken), og jeg har også fundet god Châteauneuf til menneskepriser (lige under en hund) på tilbudshylderne hos Aldi. Aldi kan andet end tysk sodavand og billige bleer.

Un-oaked charmør

I dag skal det handle om en vin i et leje, hvor jeg vil mene, de fleste kan være med – nemlig 39 kr. Og hvad kan man så få for det? En charmerende lille “unoaked” (dvs. uden fadlagring) Chardonnay fra Frankrig ved navn Charette. Den overraskede med sin friskhed, sin fine syre og diskrete frugt (jeg fik lime- og ananas-vibes). Er du til vin, der er spids som en ny blyant og grøn som en bøgeskov i maj, så er dette en vin for dig.

Crowd pleaser

Set i forhold til prisen var det en vanvittig dejlig oplevelse, og jeg kan kun sige, at det er et rigtig, rigtig godt bud på en vin, der er værd at have på køl, hvis man gerne vil have en uforpligtende flaske i baghånden, der gør dig glad. Regulær value for money. Skriv dig den her bag øret, hvis du har en reception i kalenderen og har brug for en crowd pleaser, der ikke ruinerer dig. Sølle 39 kroner koster den! En ven, der kom på besøg og fik et glas, spurgte tørt, hvad det nu var for en eksklusiv og dyr vin, jeg nu havde fået prøve på. Han skulle bare vide …

5 hjerter til Aldi

Jeg drak vinen en helt almindelig hverdagsaften, hvor de første par sip blev taget uden mad, men den lille undseelige Aldi-Chardonnay var ikke spor tosset sammen med min salade niçoise med haricots verts, tun, æg og godt med vinaigrette. Ahhh …! Jeg må op med 5 ❤️❤️❤️❤️❤️

Jeg skal i Aldi efter nogle flere Charette Chardonnay 2019 – også selv om det gør lidt ondt i øjnene …

Den lille Charette kunne sagtens begå sig til en STENBIDERROGN-mad. Få flere tips til dine lyserøde madder her …

Du kan også hoppe direkte til Aldis hjemmeside her …

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen