5 nemme retter til rosé

Helt firkantet kan man sige, at man kan servere rosé til alle de retter, hvor man normalt ville servere hvidvin. En lys, mineralsk, frugtig, syrerig, tør og frisk rosé er genial til alle former for fisk og skaldyr, til fjerkræ, lam og kalv, salater og grøntsagsretter. Hvis nu du ikke har tid til at stå […]

Jomfruhummere

Jeg elsker jomfruhummere. Uanset om de er kogte eller grillede – i form af haler eller hele. Serveret som de er eller som fyld i en paste eller risotto … Bring ’em on! Hele jomfruhummere er helt vildt flot mad at servere, selv om der er mindre spild og altså mere valuta for pengene, hvis […]

Guide: Vin til asparges

Sprød Vinho Verde, tør Riesling, syrlig Grüner Veltliner eller frisk Sauvignon Blanc er alle dejlige match til asparges. Jeg har længe været fan af at parre asparges med hvidvin fra Vinho Verde – en region i det nordlige Portugal. De sprøde, friske asparges og den portugisiske hvidvin klæder simpelthen hinanden utrolig godt! Det samme gør […]

Friske forårsruller

Friske forårsruller er et hit! De er sunde, smagfulde og smukke, og man kan lave dem ved bordet, mens man spiser. På den måde får alle deres favorit, og den ellers travle køkkenchef kan tage en lidt mere tilbagelænet aften. Det skal du bruge til friske forårsruller Rispandekager De kan fås hvorsomhelst i både rund […]

Vin til avocado

Avocado er faktisk en stenfrugt og slet ikke en grøntsag, men det går jeg ikke så meget op i. Jeg elsker avocado og kan spise den morgen, middag og aften. Jeg drikker også gerne vin til (dog kun om aftenen). Læs med og se, hvilken vin, der passer til den flotte, grønne og fede avocadofrugt. […]

Farserede courgetter

Yotam Ottolenghi er en gudsbenådet kok, og jeg er stor fan af hans farverige, smagfulde og delikate grøntsagsretter. Her bringes hans opskrift på farserede courgetter med parmesan, pinjekerner og søde tomater. Skal man have folk i gang med at spise mere grønt, må man oppe sig. Det er ikke alle, der ukritisk kaster sig over […]

Kvindevin med rogn

Stenbideren er ikke nogen skønhed, men dens pink æg er en himmerigsmundfuld, og skyller man rognen ned med et glas crispy hvidvin, synger englene … Den lille grimme stenbider er ikke til at få hold på. Nogle år kommer der ganske få i danske farvande, andre år er de over det hele. I år er […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen