Pærer i rødvin

Pærer kogt i rødvin og vanilje er ikke alene nem – det er også en dessert, der smager helt vildt godt! Og så får man bugt med alle sjatterne. Jeg får rigtig mange vinprøver, og da jeg ikke altid drikker hele flasken eller nødvendigvis kan lide flaskens indhold, har jeg rigtig mange vinrester og -sjatter […]

GRØN GASTRONOMI

Stjernekokken Yotam Ottolenghi har, siden han udgav sin første bog i 2008, revolutioneret vores måde at anskue vegetarretter og grøn mad på. Når Ottolenghi er bag gryderne, savner man aldrig kød! Første gang jeg stødte på Ottolenghis smagfulde, grøntsagsdominerede middelhavskøkken var, da jeg som forlagsredaktør skulle stå for hans danske udgivelser Plenty og Jerusalem. Siden […]

Ottolenghis spicy svampelasagne

Denne opskrift stammer fra Yotam Ottolenghis kogebog SMAG. Yotam Ottolenghis kogebog SMAG indeholder 100 vegetariske og veganske opskrifter. I bogen skriver den israelsk/engelske stjernekok om sin opskrift på svampelasagnen: Denne lasagne indeholder den ene af de to helt forrygende ragùopskrifter i bogen her (den anden er den ultimative bradepanderagù). Begge kan efter vores mening give […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen