Courgette-frikadeller

Det er lige meget, om du vælger store, små, gule eller grønne courgetter til denne ret – det vigtige ved tilberedningen er at få udvandet dem godt, inden du blander med de andre ingredienser. Tålmodighed er en dyd (har jeg hørt) … Ingredienser – 4 personer 500 g courgetter, revet 2 tsk. salt 4-5 æg […]

Hyldeblomstsaft

Hyldeblomstsaft er inkarnationen af dansk sommer for mig! Ud over at hele familien elsker den, er det gode ved den florale, søde sirup, at den også kan gøre selv den sureste hvidvin til en frisk og fin aperitif … Jeg tilsætter lidt orangeblomstvand til min hyldeblomstsaft, fordi jeg synes, det giver en ekstra smagsdimension. Har […]

Portugals grønne sommervin

De hvide vine fra Portugals Vinho Verde-region er kendt for deres store friskhed og lette perlen – og det gør dem til selvskrevne sommervine! Jeg har skrevet om de portugiske vine før, og de opmærksomme læsere ved godt, at selv om navnet Vinho Verde direkte oversat betyder “grøn vin”, så dækker navnet over en hel […]

New Zealand i glasset

Jeg har hørt en masse godt om New Zealand, men aldrig været der. Jeg forbinder blandt andet landet med får, kiwifrugter og Manuka-honning. Men New Zealand sender også ambassadører for landet ud i verden i form af skøn vin. For eksempel den knitrende skarpe og elegante Sauvignon Blanc fra Kumeu River Wines, som jeg smagte […]

Kalveragout & hvidvin

Da jeg besøgte den franske ambassadør, Caroline Ferrari, fremhævede hun blanquette de veau som en ret, hun holdt meget af. Hvis hun fik en dansker på besøg, der aldrig før havde smagt fransk mad, var det denne klassiker, hun ville servere. Hvis ikke du bliver inviteret på kalveragout på ambassaden, kan du jo altid lave […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen
Inline
Inline