Græsk vin

Engang var græsk vin associeret med industri-retsina, som kun kunne glide ned, hvis man i forvejen var beruset af stemningen. Nu har Grækenland Europas måske mest spændende vinkort … I en vinverden, hvor markedet flyder over med anonyme stangtøjsvine på chardonnay og syrah, er græske vine forfriskende anderledes og har det, som mange vinelskere søger som […]

Nålen i Bourgogne-høstakken

Man skal så gruelig meget sur vin igennem, før man rammer en Bourgogne, der dur. Og smager det godt, kan man til gengæld godt regne med at blive flået godt og grundigt. At finde en behagelig Bourgogne til en behagelig pris er som at finde den berømte nål i høstakken.  Hvis jeg havde talt alle […]

Vin til julemaden

Hvis du synes, det er hårdt at komme gennem julemaden, så bare tænk på julevinen – den har et virkelig tough job. Den skal slås med sukker, syre og fedt i ret massive mængder. Den danske julemad er sin sag at komme igennem – også for vinen, der bliver serveret til … Den sød/syrlige rødkål, […]

Pærer i rødvin

Pærer kogt i rødvin og vanilje er ikke alene nem – det er også en dessert, der smager helt vildt godt! Og så får man bugt med alle sjatterne. Jeg får rigtig mange vinprøver, og da jeg ikke altid drikker hele flasken eller nødvendigvis kan lide flaskens indhold, har jeg rigtig mange vinrester og -sjatter […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen