God vin til prisen – Rema 1000

Kvindevin har sat sig for at finde god vin fra supermarkedet. Derfor har jeg besøgt alle de store supermarkedskæder som Netto, Fakta og Lidl for at finde god og billig vin. I dag er det Rema!

 

Dem, der tror, at supermarkedsvin er indkøbt uden omtanke og omsorg, kan godt smutte en tur i Rema 1000 og skamme sig lidt foran vinhylderne. For Rema 1000 har altså en vinindkøber med fingerspitzgefühl og næse for vin. Det er ret fedt at gå ned efter køkkenruller, minimælk og dåsetomater i et supermarked, der opererer under pay-offet ”meget mere discount” – og så også lige få en flaske vin med i posen, der smager af alt andet end discount.

 

Her har du vine fra Rema. Ingen af dem koster over 60 kr. – og alligevel drysser det ned med hjerter. Imponerende!

 

Pinot Chardonnay, Scanavino, Spumante Brut, Piemonte, NV

Det her er måske ikke det mest komplekse glas vin, du kommer til at drikke i år, men det bringer til gengæld en umiddelbar glæde og nydelse på bane, der er svær ikke at falde for! Jeg drak den til en pastaret med svampe, citronskal og parmesan i flager. Hverdagsluksus – hvad angår følelsen, bestemt ikke prisen.

❤️❤️❤️❤️❤️ // 39 kroner

 

Paul Mas Estate, Viognier, Languedoc, 2017

Denne vin er en genganger på min blog, for den er sådan en sikker vinder-vin, der virker hver gang, og som de fleste har råd til. Blomsterbuket-duftende, frugtig med diskret ferskensmag, mineralsk og sprød. Genial uden mad og lige så genial til et måltid med masser af grønt, fisk og skaldyr, pasta, risotto og andet i den ”lyse” ende af køkkenet. Jeg glæder mig allerede til årgang til årgang 2018.

❤️❤️❤️❤️❤️ // 59 kroner

 

Eagle Creek Zinfandel, Californien, NV

Billig Zinfandel kan være både vammel og sødladen, og normalt ville jeg gå i en bue uden om alt under 100 kr. Men her er “normal” blevet taget ved næsen! En virkelig likeable, sødmefuld, rund og behagelig. Smuk farve og nærmest som at drikke et mørkerødt velourgardin. Hvis du har brugt alle dine skejser på gaver, men stadig mangler vin til julemaden, ville jeg gå efter den her!

❤️❤️❤️❤️❤️ // 40 kroner

 

Callician Signature, Magnus, Costières de Nîmes, 2016

Det vildeste jeg har prøvet til 45 kr. Ikke den mest feminine vin, men en vin med en imponerende kraft. Hvis du slår op i leksikonet under value for money burde der være et billede af denne vin. Den er endda virkelig pæn med en etiket med præg og lak, hvilket er en fryd for en emballagenørd. Klassisk Rhône-vin med lidt peber i smagen. Perfekt vin til krydret mad – jeg spiste en hjemmelavet shawarma til, og det fungerede optimalt.

❤️❤️❤️❤️❤️ // 45 kroner

 

Rocca Passolo Rosso, Salento IGT, Puglia 2016

Fucking godt glas vin til prisen. Smuk i glasset, og en vin, der draperer dit indre i velour. Vinen til en dag, hvor det aldrig bliver lyst. Medicinsk.

❤️❤️❤️❤️❤️ // 44 kroner

 

Milani Monferrato Rosso, DOC, Piemonte, 2015

Piedmonte rules! Her er en rødvin, der ikke skal have en alenlang salgstale og hundredvis af argumenter i ryggen for at smage godt. Den smager bare godt og taler for sig selv.

❤️❤️❤️❤️❤️ // 46 kroner

 

Grande Alberone, Italien, NV

Seriøst godt køb – her får man meget vin for pengene! Mættende, tæt vin med masser af charme og kraft. Åbn den i god tid, så bliver al dens kraft blødere i kanten. Mørke bær og tørre frugter i smagen, der efterlader dig varm og glad. Ikke noget dårligt bud på en vin til julemaden!

❤️❤️❤️❤️ // 59 kroner

 

Find din nærmeste Rema 1000 her ….

 

Læs mere om god vin fra de andre gode supermarkeder her …

 

 

 

Indlæg oprettet 200

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen