God vin fra Rema

God vin til prisen – Rema 1000

Kvindevin har sat sig for at finde god vin fra supermarkedet. Derfor har jeg besøgt alle de store supermarkedskæder som Netto, Fakta og Lidl for at finde god og billig vin. I dag er det Rema!

Dem, der tror, at supermarkedsvin er indkøbt uden omtanke og omsorg, kan godt smutte en tur i Rema 1000 og skamme sig lidt foran vinhylderne. For Rema 1000 har altså en vinindkøber med fingerspitzgefühl og næse for vin. Det er ret fedt at gå ned efter køkkenruller, minimælk og dåsetomater i et supermarked, der opererer under pay-offet ”meget mere discount” – og så også lige få en flaske vin med i posen, der smager af alt andet end discount.

Her har du vine fra Rema. Ingen af dem koster over 60 kr. – og alligevel drysser det ned med hjerter. Imponerende!

Paul Mas Estate, Viognier, Languedoc, 2020

Denne vin er en genganger på min blog, for den er sådan en sikker vinder-vin, der virker hver gang, og som de fleste har råd til. Blomsterbuket-duftende, frugtig med diskret ferskensmag, mineralsk og sprød. Genial uden mad og lige så genial til et måltid med masser af grønt, fisk og skaldyr, pasta, risotto og andet i den ”lyse” ende af køkkenet. Jeg glæder mig allerede til årgang til årgang 2018.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️// 59 kroner


Castel des Maures, Cuvée Jeanne 2020

Latter, lykke og lyse nætter. Det er sommer på flaske, og jeg har kun rosende ord til overs for den, som har fundet denne rosé til Remas sortiment. Masser af friskhed og elegance – voilà, opskriften på en sydfransk rosé. 

4 ❤️❤️❤️❤️ // 65 kroner


WOW Syrah, Columbia Valley

Chokerende god vin til prisen. En virkelig likeable, sødmefuld, rund og behagelig. Smuk farve og nærmest som at drikke et mørkerødt velourgardin. Et rigtig godt bud på en grillvin – eller vinen til julemaden, hvis det er den sæson. 

5 ❤️❤️❤️❤️❤️ // 50 kroner


Pinot Chardonnay, Scanavino, Spumante Brut, Piemonte, NV

Det her er måske ikke det mest komplekse glas vin, du kommer til at drikke i år, men det bringer til gengæld en umiddelbar glæde og nydelse på bane, der er svær ikke at falde for! Jeg drak den til en pastaret med svampe, citronskal og parmesan i flager. Hverdagsluksus – hvad angår følelsen, bestemt ikke prisen.

5 ❤️❤️❤️❤️❤️ // 39 kroner

Find din nærmeste Rema 1000 her ….

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen