5 nemme retter til rosé

Helt firkantet kan man sige, at man kan servere rosé til alle de retter, hvor man normalt ville servere hvidvin. En lys, mineralsk, frugtig, syrerig, tør og frisk rosé er genial til alle former for fisk og skaldyr, til fjerkræ, lam og kalv, salater og grøntsagsretter. Hvis nu du ikke har tid til at stå […]

Kvindevin kårer årets rosé

Det er sæson for rosé, og Kvindevin har i læsernes tjeneste smagt sig gennem en lang række sydfranske roséer for at finde de vine, som fortjener opholdstilladelse i dit køleskab til sommer. Jeg har skrevet ud til en håndfuld af Danmarks dygtigste vinimportører med den direkte opgave, de skulle sende mig det bedste, de havde […]

Vin på første klasse

Jeg er faldet pladask for et par vine, som er over Kvindevins normale budget, men som bare smager fantastisk, og som derfor skal have den ros, de fortjener her på bloggen. Køb dem og leg restaurant derhjemme … Se sådan her på det: Hvis nu du gik ud at spise, så ville du være indstillet på […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen