Kontakt

Skriv til mig, hvis du har lyst til at involvere mig i en tanke eller et arrangement, er uenig med mig , har idéer til bloggen, vil føje mig til presselisten, vise mig din propsamling, spørge mig om noget, anbefale mig en flaske – eller noget helt andet …

Mailen er altid åben: skriv@kvindevin.dk


Kvinden bag

Kvindevin er lig med mig, Signe Wulff. Bloggen er min hobby. I det virkelige liv er jeg forfatter og journalist. Jeg skriver  blandt andet for Weekendavisen, primært om gastronomi. Du kan læse med i mine artikler her (åbner i ny fane).  Jeg er ejer af tekstbureauet The Write One, hvorigennem jeg rådgiver og skriver for en lang række iværksættere og virksomheder – primært fra gastronomiens verden.

I 2018 udgav jeg bogen I køkkenet med Karen Blixen – en stor bog på 400 sider – og tre deraf afledte udgivelser: Karen Blixens kogebog, Til bords med Babette & Blixen og Menu og opskrifter fra Babettes gæstebud. Jeg holder gerne foredrag om Blixens kærlighed til gastronomien – både klassiske foredrag, oplæg i forbindelse med middagsarrangementer, champagne-smagninger og andre events.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen