Vin til julemaden

Hvis du synes, det er hårdt at komme gennem julemaden, så bare tænk på julevinen – den har et virkelig tough job. Den skal slås med sukker, syre og fedt i ret massive mængder. Den danske julemad er sin sag at komme igennem – også for vinen, der bliver serveret til … Den sød/syrlige rødkål, […]

Tre lækre fra Loire

Loire er den længste flod i Frankrig, og det er et vinområde med stor alsidighed. Man kan få det hele her: rosé, mousserende, søde, røde og hvide. Man kalder også Loire-området for ”Frankrigs have”, fordi her er så grønt og smukt. Det er her, man finder små byer med stenhuse med den helt rette patina, […]

Knivskarp og knitrende frisk

Riesling kan komme i mange skikkelser. Jeg foretrækker den i dens pure ungdom. Barnemord vil nogen sige. Ligesom folk kan diskutere til endeløshed, hvorvidt toasten skal ristes let eller være mørkegylden, om spejlæg skal steges på én eller begge sider, og om bøffen skal være rosa eller blodig, så er der også i vinens verden […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen