Djævlekylling i tomat og vin

Her er endnu en yndlingsopskrift, hvor der er vin i gryden. Du kan skrue op og ned for chilien alt efter hvor hidsig, du kan lide din aftensmad. Er der børn og sarte sjæl, kan du altid toppe med ekstra chili på din egen tallerken. Og vinen? Altså den, der ryger på kokken og ikke […]

Dagens ret: elefant

Kogebogslitteraturen er fuld af overraskelser. Det er nok de færreste, der ved, at den kendte franske forfatter, Alexandre Dumas, der bl.a. skrev ”De tre musketerer” og ”Greven af Monte Cristo” ikke bare var en fiktionens mester. Han var også en stor gastronom og dybt optaget af mad og vin. Det vil den litteratur-interesserede læser kunne […]

Skål og spis med Catherine Deneuve

Pasta Basta i Valkendorfsgade  var én blandt mange restauranter i 90’ernes Tholstrup-imperium i København K, og det var helt tilfældigt, at det var på gluten-paladset, jeg søgte job, da jeg ønskede at prøve kræfter med tjenerfaget. Jeg kom til samtale hos restaurantchefen, som mest lignede én, der var kommet direkte fra privat tennis-undervisning i Hellerup: […]

Julekalkun i vin

I min familie har vi – bortset fra et par afstikkere (grillet and da Weberbølgen var ovre os og en gåsesteg, der smuttede ud af hænderne på min mor og smurte hele køkkenet ind i gåsefedt til stor fornøjelse for vores altid sultne cockerspaniel) – fået kalkun i rødvin juleaften. Det er en rigtig god […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen
Inline
Inline