Pasta med sommertrøfler

Jeg ved ikke noget bedre end et fransk marked, der vitterligt er et overflødighedshorn af alt, der er godt! Det gælder om at liste ud af sengen, mens resten af huset sover, snige sig ud ad døren iført kurve, poser og net og godt med kontanter. Kommer du tidligt, er det stadig de handlendes indbyrdes […]

Bellini

Bellini er en skøn italiensk aperitivo, som ikke bør gå i glemmebogen. Jeg lærte at lave den på Pasta Basta – et sted, jeg aldrig glemmer … Da jeg som ung, nyslået københavner (billetten til firetoget var stadig gyldig) havde job på Pasta Basta (som desværre ikke overlevede glutenfri-bølgen), lærte jeg mange nye ting. En […]

Grillet ratatouille

Grillversion af den sydfranske grøntsagsklassiker. Servér lun som tilbehør til grillet lam, okse eller kylling – eller solo med et godt brød.   Ingredienser 2 auberginer i tynde skiver 2 courgetter i tynde skiver 2 røde peberfrugter, skåret i kvarte 2 løg, skåret i både Timian eller rosmarin 500 g små blommetomater, skåret i halve Salt […]

Ærtesuppe

Jeg elsker ærtesuppe, og selv om det bedste er at bruge danske, søde ærter til denne suppe, kan du altså sagtens lave den året rundt ved at bruge nogle gode frosne af slagsen. Jeg kan sagtens spise mig mæt i suppen med et godt brød til, men du kan også servere den med hjemmelavede croutoner […]

Gazpacho

Min gazpacho her er baseret på røde grøntsager, men du kan også lave en grøn version med mere agurk, grønne tomater og honningmelon. Men aldrig grøn peber – den grøntsag burde være blevet i 1980’erne, hvor vi var nogle, der fik rigeligt af den.   Ingredienser – 4 personer 1 ½ stor rød peberfrugt, skåret […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen