Guacamole

Jeg foretrækker min guacamole ret mild. Jeg elsker virkelig hvidløg, men jeg synes, det er en disciplin, man skal udøve med forsigtighed – i hvert fald, når det gælder friske hvidløg. De bagte er en anden sag. Du kan selvfølgelig putte mere hvidløg i, og du kan også spæde guacamolen op med lidt skyr eller […]

(Verdens måske bedste) salsa

Genial til alle former for mexicansk mad, men også virkelig god som koldt tilbehør til et stykke stegt fisk, skaldyr eller kylling i stedet for en kold dressing. Få min opskrift på chili con carne og hjemmelavede tortillachips her. Ingredienser 1 agurk, i små tern (0,5 cm) 1 lille rødløg, finthakket 250 g søde tomater, […]

Pasta med sommertrøfler

Jeg ved ikke noget bedre end et fransk marked, der vitterligt er et overflødighedshorn af alt, der er godt! Det gælder om at liste ud af sengen, mens resten af huset sover, snige sig ud ad døren iført kurve, poser og net og godt med kontanter. Kommer du tidligt, er det stadig de handlendes indbyrdes […]

Bellini

Bellini er en skøn italiensk aperitivo, som ikke bør gå i glemmebogen. Jeg lærte at lave den på Pasta Basta – et sted, jeg aldrig glemmer … Da jeg som ung, nyslået københavner (billetten til firetoget var stadig gyldig) havde job på Pasta Basta (som desværre ikke overlevede glutenfri-bølgen), lærte jeg mange nye ting. En […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen