Kvindevin med rogn

Stenbideren er ikke nogen skønhed, men dens pink æg er en himmerigsmundfuld, og skyller man rognen ned med et glas crispy hvidvin, synger englene … Den lille grimme stenbider er ikke til at få hold på. Nogle år kommer der ganske få i danske farvande, andre år er de over det hele. I år er […]

Vis mig dit køleskab …

Kan I huske TV-programmet “Vis mig dit køleskab”, hvor den unge, kække kok Henrik Boserup lavede mad af de råvarer, der var i køleskabet hos den spændende dansker, han overraskede program efter program?  Jeg elskede de TV-programmer. Jeg var for naiv til at tro på andet end, at de virkelig ikke vidste, han kom forbi, […]

Brisling & riesling

Det er selvfølgelig lidt fjollet at lave en smagning af ting, der rimer på hinanden. Men brisling og riesling var bare for oplagt til, at jeg kunne lade være. Ikke mindst fordi jeg havde en formodning om, at det ville virke…  Jeg holder utrolig meget af riesling, og jeg holder utrolig meget af luksus-fiskekonserves. Så […]

Pasta med efterårstrøffel

Hvordan ser lykken ud? Måske er den lille, sort og underligt knudret og rynket? Det er mit bedste bud pt., hvor jeg stadig har min pasta med efterårstrøffel i frisk erindring.  Lykken findes hos Piemonte Vine, der camperer med en trailer-butik på en parkeringsplads i Liseleje. Her sælger de alle mulige mundvandsfremkaldende delikatesser fra Norditalien, […]

Courgette-frikadeller

Det er lige meget, om du vælger store, små, gule eller grønne courgetter til denne ret – det vigtige ved tilberedningen er at få udvandet dem godt, inden du blander med de andre ingredienser. Tålmodighed er en dyd (har jeg hørt) … Ingredienser – 4 personer 500 g courgetter, revet 2 tsk. salt 4-5 æg […]

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen