Vin til avocado

Vin til avocado

Avocado er faktisk en stenfrugt og slet ikke en grøntsag, men det går jeg ikke så meget op i. Jeg elsker avocado og kan spise den morgen, middag og aften. Jeg drikker også gerne vin til (dog kun om aftenen). Læs med og se, hvilken vin, der passer til den flotte, grønne og fede avocadofrugt.

Der er mange, der godt kan lide at servere fadlagret Chardonnay til deres avocadomad eller -retter. Det kan man sagtens gøre, men jeg synes indimellem, det bliver lidt for meget af det gode. Det kan være lækkert, men man risikerer, det bliver fed med fed på.

Jeg kan bedre lide at finde en vin, der både har noget af det runde og bløde med sig, men som også kommer med lidt friskhed. Ligesom det er lækkert med et squeeze citron ud over avocadoen kan vinen komme på banen med lidt friskhed.

3 gode vine til avocado

#1 RIESLING

Vi lægger ud med Bender Annaberg Riesling 2018. En virkelig elegant hvidvin – en sand balancekunstner, der mestrer blandingen af syre, frugt og fylde på fineste vis. Du kan læse mere om den her – eller du kan blive her og konstatere, at den får 5 ❤️❤️❤️❤️❤️. Den koster 129 kr. v. køb af 6 flasker. Det er Hvaddrikkermantil, der fører den.

#2 VIOGNIER

Næste stop på avocado/vin-turen er Rema 1000s vidunderlige Paul Mas Viognier, som jeg må indrømme, jeg er håbløst fan af. En charmerende bombe af smag og solskinsfylde. Den koster beskedne 59 kroner og inkasserer 6 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Læs mere om den her. Husk at købe den nye årgang (altså 2019).

#3 SAUVIGNON BLANC

Den sidste hvidvin, jeg varmt kan anbefale til avocado, er Domaine de la Rochette Touraine Chenonceaux Blanc 2017. En raffineret og lækker hvidvin, der har en umiskendelig duft af hyldeblomst. De drysser nærmest ud af flasken, når man hiver proppen af. Smagen efterlader en syrlig fornemmelse af ananas og passionsfrugt på tungen, men er ellers moden og fyldig. Det er Løgismose, der fører den forførende hvidvin til 156 kroner. Se mere hos Løgismose lige her. Jeg giver den 5 store ❤️❤️❤️❤️❤️

Gnocchi med avocadopesto

Vil du have opskriften på en dejlig nem og avocado-domineret ret, så klik her og få min opskrift på gnocchi med avocadopesto.

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen