Skål med Lenny Kravitz

Champagne med Lenny Kravitz

Mit teenageværelse var tapetseret med plakater, som så mange teenageværelser var. Hos mine veninder huserede Axl Rose iført bandana og slasket hår eller Take That med smørsmil og din mor vil elske mig-attitude. De store idoler huserede på væggene, ja, men så sandelig også i drømmene hos os teenagere, der løb rundt i lyse Levis 501 (som jo dybest set ikke klædte nogen af os) og pandehår sat i en bue med urimelige mængder hårlåk (undskyld ozon-lag). Vi læste “Vi unge” og “Mix” og så “Zig-Zag”. Jeg var aldrig til Axl Rose eller Take That. Hos mig var det Lenny Kravitz, der tog stikket hjem som tilbedt idol, og han prydede mit værelses vægge med dreadlocks og hjerteknuser-blik. Især to store plakater i sort/hvid blev slidt op – jeg ved ikke, om det var fordi, der var en konstant rotation af den øvrige vægdekoration, der gjorde, at jeg måtte flytte rundt på mine skattede posters, eller om det rent faktisk lykkedes mig at slide dem op med øjnene, mens jeg ønskede, jeg var Vanessa Paradis, som var så heldig at være Lennys hjertes udkårne.

Hjerteknuser-ambassadør

Jeg er stadig vild med Lenny (på trods af navnet), og han har klimpret lækker baggrundsmusik til de sidste 30 år af mit liv med sin guitar. Han har gang på gang imponeret mig med sin musik og med skuespil og ved at blive udnævnt til ‘Chevalier des Arts et des Lettres’ i Frankrig for sin indsats mod racisme (”der banker et hjerte af guld bag den rå muskelmasse”) … og nu mødes vores veje igen i vinens verden (det er ikke sikkert, han ved det).

Kravitz er nemlig blevet udnævnt til ’Creative Director, Photographer and Designer’ for Champagnehuset Dom Pérignon. En uddybelse af, hvad hans titel indebærer, vil blive offentliggjort i september. Dom Pérignon har tidligere haft andre kunstnere ansat, og der er nok snarere tale om en rolle som ambassadør end en decideret 9-17-stilling med betalt frokost og barns første sygedag. Under alle omstændigheder venter jeg i spænding på, hvad Kravitz kommer op med og i ventetiden kan jeg ærgre mig lidt over, at min naturlige skepsis over for Champagne-mastodonter er blevet bragt i ubalance af den 54-årige hjerteknuser …

Indlæg oprettet 224

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen