Champagne til spotpris

Man bør drikke champagne, når man føler for det – og ikke kun til nytår og jubilæer og den slags. Når det er sagt, er det jo et statement, der godt kan gå hen og koste lidt knaster. Jeg har derfor testet en række supermarkedschampagner, så det i hvert fald tager lidt længere tid at blive blanket af i champagnens navn. 

Her får du tre champagner, der alle løber af med 5 ❤️❤️❤️❤️❤️ … 


Champagne Comte de Brismand Brut Réserve

Lidt af et røverkøb, hvis du spørger mig. En champagne i citrus-genren med masser af behagelig syre og frisk frugt. En let på tå-type, der ikke overlader plads til hængemuleri eller intellektuel overfortolkning. Den er befriende direkte, charmerende og ukompliceret. Virkelig value for money til sidste perlende dråbe. 

Det er Lidl, der fører denne champagne til blot 139 kroner. Lidl oplyser dog, at den vil være på tilbud i uge 52, og du kan da også med ro i sindet gøre den til din nytårschampagne. 

Montaudon Champagne Brut

Montaudon er huschampagne på mange franske barer og restauranter og er altså ofte den, du får, når du dropper ind på din stamcafé i Paris til en aperitif, inden du mødes med dine kunstneriske og chikke venner på en lille, finurligt indrettet restaurant i jeres pittoreske nabolag. 

Med andre ord: Det her er champagnen for dig, der har en lille baskerhue-klædt type boende indeni, som har brug for et glas bobler i ny og næ. Det er i øvrigt en virkelig dejlig champagne til prisen – så det er bare om at go French! Jeg er vild med den! 

Chez Føtex, Bilka & Netto. Prisen er normalt 149 kroner, men jeg har hørt en lille fugl synge om, at den kører i Netto til 139 i ugen op til nytår. 

A. Robert Comtesse De Brissy Champagne Brut Reserve

En champagne, der samvittighedsfuldt opfylder sine forpligtelser som bibringer af godt humør og nydelse. Dejlig nuanceret – stor friskhed kombineret med fylde, elegance og raffinement. Der er frugt i både smag og duft, og en dejlig insisterende mousse holder dig med godt selskab, til flasken er tom. 

300 kroner flasken hos nemlig.com – det halve, hvis du køber en kasse med 6 flasker til 900 kroner. 

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen