Vin i tilfælde af hacker-angreb

Kan I huske den der super hyggelige reklame for Gevalia, hvor der faldt folk ned igennem etageadskillelsen i ejendommen, og piloter landede fly i baghaven, og den forulempede kvitterede med en kop dampende varm kaffe og én eller anden lækker smør-stemme sagde: “Hvilken kaffe byder du uventede gæster?” Det så SÅ hyggeligt ud!

 

Kvindevin har også haft uventede gæster. Bare ikke på den der måde med den smukke overbo, der styrter gennem gulvbrædderne, mens den sexet-hæse speaker siger noget finurligt, og der er musik i baggrunden, der er designet til at styre dine følelser direkte i retning af velbehag. Næh nej. Jeg har haft uventede gæster på den virkelig nederen måde, kan man roligt sige.

 

Kvindevin er IKKE en rumænsk TV-station!

Natten til mandag blev Kvindevin hacket. I et kort øjebliks anfald af storhedsvanvid tænkte jeg, det var bestilt af nogle af de vinimportører, hvis vine endnu ikke har fundet vej til bloggen. Sådan forholdt det sig dog ikke. På en eller anden måde var Kvindevin trukket med i faldet, da nogle ukendte gerningsmænd – først fra en IP-adresse i Ukraine, senere Japan og USA – var ude efter en TV-station i Rumænien.

Det giver ærligt talt ingen mening, men jeg er jo heller ikke hacker. Jeg ved bare, at når man så har brugt sådan en regnfuld november-mandag på at ændre alle sine adgangskoder, og der er en lidt tung proces, fordi man er typen, der ikke kan huske nogle af dem, og derfor skal starte med at nulstille dem alle, så kan man godt trænge til et stort glas vin. Og hvad byder man så (sig selv når man haft haft) uventede gæster?

 

Hårdt mod hårdt?

Jeg følte, jeg stod ved en skillevej: Jeg kunne spille hårdt mod hårdt og gå efter en vin, der virkelig slår på stortromme – lidt som Trump ude i noget Nordkorea-retorik – en kraftig, muskuløs rødvin, der kunne dulme mine nerver. Eller jeg kunne drukne oplevelsen i et boblebad af mousserende vin. Jeg valgte det sidste. Ikke fordi jeg ville fejre, at jeg var røget med i puljen hos hackerne. Prøvede bare at kvæle det hele i kærlighed og at forsøde tilværelsen efter det skånselsløse indbrud begået af nogle bebumsede freaks, der ikke har andet at tage sig til end at bryde ind hos vinbloggere, TV-stationer og andre godtfolk. 

Heldigvis har jeg altid en flaske Champagne eller anden form for vinøs skum på køl (fordi jeg stadig håber på, at jeg bliver udsat for et Gevalia-agtigt angreb og kan byde ham den pæne på et glas Champagne i stedet for sort kaffe).

 

Til hacker-angreb og fest

I tilfælde af hacker-angreb anbefaler jeg varmt (minimum en flaske) Sainchargny Brut, Blanc de Blancs, Crémant de Bourgogne. En vin, der får dig til at glemme alt om hacker-angreb. Og som ikke endelig må glemmes, hvis man en dag skal holde en fest! Først lækker syre, så rundhed – både i smagen og følelsen af de blide bobler. Meget frugtdrevet type – der dalede grønne æbler ned for mit indre blik, mens jeg tænkte, at man meget let kunne give det tredobbelte for en flaske Champagne med kvaliteter som denne. Den koster 110 kr. i december (normalpris 149,95) og kan fås hos Meny. 5 ❤️❤️❤️❤️❤️ til Crémanten og 5 👎 👎 👎 👎 👎  til de 💩 hackere.  

 

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen