God vin til prisen – Irma

Kvindevin har sat sig for at finde god vin fra supermarkedet. Derfor har jeg besøgt alle de store supermarkedskæder som Netto, Fakta og Rema 1000 for at finde god og billig vin. I dag er det Irma!

Jeg er stor Irma-fan. Elsker alle deres specialvarer fra hele verden, og at man kan få alt, hvad et mad-hjerte begærer. Også på vinhylderne er der spændende ting at finde!

 

Sarotto, Upupa, Piemonte

Flot mørk vin, der sender en hær af brombær og modne sorte kirsebær op i næsen og byder på en rar og rund fylde, når du nipper til den. Efter sigende en af Irmas bedst sælgende vine, og det forstår jeg egentlig godt. Den er nem at holde af og får 4 ❤️❤️❤️❤️ med på vejen. 103,50 kr.

 

Amarone Valpantena, Veneto 2014

Et vinøst og varmt kram. Den har lidt mere krasse tanniner, men den skal bare lige luftes inden brug. Så får du en lækker, rund, blød og blommet rødvin.  Hvis du fylder op på vinlageret med denne Amarone og ellers ekviperer dig med termosokker og en pelshue, burde du kunne holde dig varm vinteren igennem. Hvis du er af den overbevisning, at julemad skal flankeres af rødvin, er vinen her i øvrigt ikke et dårligt bud! 4 ❤️❤️❤️❤️ // 155 kr.

 

Art Nostros Gran Reserva, Pinot Noir 2016

Et rigtig godt glas Pinot Noir, der koster 99,50 kr. hos Irma, hvis du går ned i butikken – i deres onlineshop koster den 103,50 kr. (Vinen er ofte på tilbud, så hold øje med Irmapigens tilbudsavis). Denne vin byder på fløjlsagtig rundhed, bær-associationer og elegance. Fylde og finesse. Drik den let afkølet (dvs. flasken skal føles kølig, når du rører ved den – ikke iskold). Et virkelig godt glas Pinot til prisen. Jeg giver den 4 store ❤️❤️❤️❤️.

 

Find din nærmeste Irma her eller køb ind online her.

 

Læs mere om god vin fra de andre gode supermarkeder her …

 

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen