God vin til prisen – Lidl

Kvindevin har sat sig for at finde god vin fra supermarkedet. Derfor har jeg besøgt alle de store supermarkedskæder som Netto, Fakta og Rema 1000 for at finde god og billig vin. I dag gælder det Lidl!

 

Jeg tror, der er mange, der stadig er lidt bange for Lidl, og der giver da også stadig en lidt tysk feel at træde ind i forretningen. Jeg ved det – jeg har boet mange år i Sønderjylland, og det er lidt som at komme en tur over grænsen. Men le ikke hånligt ad Lidl: Du kan både få bordvin og bobler, som er gode køb til pengene.

 

Champagne Comte de Brismand Brut Réserve

“Hvad fanden”, tænker du måske. “Kan man få ægte Champagne i Lidl?” Svaret er ja – og inden for genren et virkelig godt bud. 4 helt fine ❤️❤️❤️❤️. Fandme et godt køb, når man tænker på, hvad man ellers kan betale for Champagne. Denne koster 125 kr.

 

Prosecco DOC, 2017

Virkelig behagelig vin med en alkoholprocent på 10,5 og en usædvanligt lav pris på 38,95 kr., hvilket virker næsten helt skørt! Kunne let have kostet det dobbelte. Let og elegant med en hel del pære i duften – lækkert. Godt balanceret mellem frugt og syre og 5 ❤️❤️❤️❤️❤️ herfra. Jeg var sgu solgt …

 

Sauvignon Blanc, Marlborough, New Zealand 2018

Syrlig og spids i smagen – helt comme il faut med Sauvignon Blanc, men faktisk også en god fylde og behagelig frugt. Den skal have 4 ❤️❤️❤️❤️. 59 kr.

 

Amarone della Valpolicella Classico DOCG

Vinens svar på en ordentlig krammer. Varm, lun og rund. Amarone kan være tungt og dyrt – denne er hverken den ene eller det andet. Lettere at gå til på flere måder. Den koster 109 kr.

4 flotte ❤️❤️❤️❤️

 

Peuceta, Primitivo, Puglia 2017

Meget smuk, mørk farve. Tænker velourgardiner, der falder tungt. Dufter af rosiner, svesker og den slags tørrede frugter, der giver god sødme, men vinen bider fra sig med lidt tanniner. Ikke rigtig hårdt. Virkelig et fint glas vin til prisen på 48,95 kr. Ville være et godt valg til julemiddagen! 4 (jule)❤️❤️❤️❤️

 

Find din nærmeste Lidl her…

 

Læs mere om god vin fra de andre gode supermarkeder her …

 

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen