Sommervin under 70 kroner

Sommervine under 70 kroner

Fyld køleskabet i sommerhuset op med dejlig vin uden at blive flået. Her får du en god håndfuld dejlige sommervine, der alle holder sig under de 70 kroner.

BOBLER | Vi starter lige med nogle mousserende vine, der passer til det meste – også situationer uden mad, og så er de begge i et prisleje, der gør det OK at bruge dem til Bellini (få opskriften her) eller hvis du skulle få lyst til en aperol spritz eller anden lemfældig omgang med den mousserende… 

Pinot Chardonnay, Scanavino, Spumante brut

Ren og umiddelbar glæde og nydelse på flaske. Svær ikke at falde for! 
❤️❤️❤️❤️❤️ – 39 kr. Rema 1000

Prosecco Doc

Let og elegant med en hel del pære i duften – delikat. Godt balanceret mellem frugt og syre. 
5 ❤️❤️❤️❤️❤️ – Lidl 38,95 kr.


HVID & ROSÉ | Hvidvin og rosé på køl er lige så vigtigt for din sommer som klipklapper og stråhat. Ryd en plads i køleskabet til disse ….

Castel des Maures 2018

Duften er lokkende med masser af aromaer fra stenfrugter – en forførende blanding af fersken, abrikos og nektarin. Smagen er blød, blid og frugtig, men vinen er helt tør og med en forfriskende syre. 
5 ❤️❤️❤️❤️❤️ – 65 kr. Rema 1000

Maison Fleur, Grenache Rosé, Pays d’Oc 2018

Tør og elegant rosé, der dufter af modne stenfrugter og meloner og smager spinkelt og fint af frugt og bær. God syre til at balancere det hele med. Virkelig value for money-rosé.
5 ❤️❤️❤️❤️❤️– Aldi 59 kr. 

Vil du have flere rosé-tips, så find vinderen af “Årets rosé under 100 kroner” her …

Adega Coop Ponte da Barca, Grande Escolha Branco 2018

En drøm af en Vinho Verde med let perlen og en invasion af citrusfrugter, der pirrer din smagssans med en liflig og livlig oplevelse. Virkelig et godt glas vin!
5 ❤️❤️❤️❤️❤️ – Meny 59,95 kr. 
Find flere Vinho Verde-vine her …

Charette Chardonnay 2018

Første gang jeg smagte denne vin, overraskede den mig med sin friskhed, sin fine syre og diskrete frugt (jeg fik lime- og ananas-vibes). Er du til vin, der er spids som en ny blyant og grøn som en bøgeskov i maj, så er dette en vin for dig.
❤️❤️❤️❤️❤️ – Aldi 39 kr.

Paul Mas Viognier 2018

Det er en vin med en virkelig flot fylde, man har nærmest fornemmelsen af skulle tygge lidt i den, men uden at den på nogen måde er tung eller uelegant. Dyb i smagen, der byder på eksotiske frugter, kandiserede frugter, et hint af krydderurter og en følelse af lakrids – uden at vinen smager af lakrids. Svært at forklare, men virkelig velskabt vin til sidste dråbe.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ – Rema 1000 65 kr.


RØDVIN | Ingen sommer uden et par grillvine, der kan stå mål med kød fra kullene. 

Callician Signature, Magnus, Costières de Nîmes, 2016

Hvis du slår op i leksikonet under value for money burde der være et billede af denne vin. Klassisk Rhône-vin med lidt peber i smagen. Perfekt vin til krydret grillmad.
5 ❤️❤️❤️❤️❤️– Rema 1000 45 kr.

Løgismose rødvin no. 01 

Lavet på Merlot- og Syrah-druer. Normalt er det ikke druer, man blander, men det er smart gjort, for det giver en vin, der er kraftfuld i udtrykket, men på samme tid blød og rund. En genial grillvin – jeg ville ikke tøve et sekund med at sætte den på bordet sammen med grillet lam, gris eller okse. En charmerende bulderbasse, der vil klæde alt med grillstriber.
4 ❤️❤️❤️❤️– Netto 59 kr. 


Rødvine på Pinot Noir er klarer sig fremragende som kolde. Hop over og se den store test af Pinot Noir-vine under 300 kroner her.

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen