Rosa boblende dårskab

Livet er for kort til småskænderier, dårligt fjernsyn, usaltede måltider og sur Champagne. For bare at nævne et par ting. Derimod skal man fylde på med mennesker, der får én til at grine, bøger, der får ens hjerte til at hoppe og mad og vin, der får én til at svæve.

I sidstnævnte kategori har jeg netop fundet et oplagt emne: en mousserende rosé fra Mirabeau en Provence. På etiketten står der “La Folie”, der betyder dårskab eller galskab, og det er nok også der, man kan ende, hvis man drikker hele flasken selv. Det er nok ikke meningen. Men vinen indbyder til det , for den er med sin bløde skum af blide bobler lokkende dejlig. Den er frisk og syrlig med en frugtig brise, der sætter dig i en tilstand af påtrængende velvære. Det er ikke en vin for pessimister, for den ødelægger dårligt humør. Dit liv fyldes med bær, blomster og sol, og meningen er selvfølgelig, at du skal dele den med et af de mennesker, der gør dig glad.

Servér den kold sammen med noget lækker mad – det kunne være en avocado med rejer og en krydderurtemayo, noget godt fransk charcuteri eller en stor flot og fyldig salat. Eller find bare en sensommer-solstråle, skænk generøst i flotte glas og glem alt om småskænderier, dårligt fjernsyn, usaltede måltider og sur Champagne for en stund!

Den skal have 5 ❤️❤️❤️❤️❤️ med på vejen, selv om den sprænger mit sædvanlige Kvindevin-budget, der sædvanligvis begynder at rynke brynene, når jeg når over de 100 kr. Men altså – nogle gange kan man godt tillade sig at være stor i slaget, ik’?

Fås hos rosé.dk til 139 kr. flasken – klik her, hvis du vil købe lidt livsglæde i flydende form. 

PS. Også oplagt til receptioner – den skal nok sætte fut i selskabet!

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen