Økologisk god prosecco

Prof prosecco

Prosecco er en af mine yndlingsdiscipliner, og jeg har netop fundet en ny en af slagsen, der brillerer ved både at være økologisk, velsmagende og flot designet. Totalt prof.

Det er naturligvis det indre, der tæller, men man kan jo indimellem godt blive betaget af det ydre også. Det gælder mænd og vin og en masse andre ting. Min nysgerrighed blev pirret af etiketten på en økologisk prosecco, der lå på køl i min brors køleskab og ventede på, der skulle komme gæster.

Etiketten på Corvezzos lille buttede flaske med økologisk prosecco er prydet af en flot blæksprutte, og siden min fascination af dette dyr ingen ende vil tage, blev jeg fanget på stedet.

Men indholdet viste sig heldigvis at stå mål med det flotte ydre. En virkelig dejlig prosecco med en imødekommende brise af pærer og kvæder. Mere mousse end deciderede bobler og masser af frugt, blomsterdrys og blid syre. Mine smagsløg kom på SPA-ophold. 100 % velvære.

Det er Andrup Vin, der fører Corvezzo Prosecco Crudo til 99 kroner v. køb af 6 flasker. Det kan man roligt købe. Den forsvinder som dug for solen, og jeg giver den 5 bankende ❤️❤️❤️❤️❤️. Hop videre til Andrup Vin lige her.

Maden til …

Selv om man godt kan blive grebet af den gode stemning, der åbenlyst også er en del af flaskens indhold, er det nok alligevel klogt at spise lidt mad til. Min bror serverede først små ristede brød med foie gras og kvædegelé. Et spot on-match. Senere fulgte en vegetarisk menu med bl.a. farserede courgetter (se mesterkokken Yotam Ottolenghis opskrift lige her). De andre gæster gik her over til en dejlig Grauburgunder og en spændende italiensk hvidvin på Greco-druen, og jeg var da også lige forbi og smage disse, men vendte troligt tilbage til proseccoen. Man skal ikke gå tilbage til en fuser, men hvorfor ikke vende tilbage til en prof prosecco, der ikke kedede mig, men underholdt til sidste dråbe – og som passede utroligt godt til den elegante og lette mad?

Forslag til videre læsning

Mere vegetarisk mad? Få min opskrift på auberginer med parmesan og tomatsauce lige her …Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen