Forklædt som Sauvignon Blanc

“Den smager nærmest som grape-juice”, udbrød jeg med et kæmpe smil. “Ja,” sagde min med-drikker med et noget mindre smil, “den er for sur for mig!”

… Sådan er vi så forskellige! Jeg er grapefrugt-fan til fingerspidserne og helt ud i storetåen (og vi snakker str. 39/40, så der er langt)!

Vinen vi var uenige om, var – dét var vi til gengæld helt enige om, inden vi kiggede på etiketten – en Sauvignon Blanc. Men nix, snydt igen. Det drejede sig om en lille, uprætentiøs Gascogne-hvidvin med skruelåg lavet på druerne Colombard og Ugni Blanc. Den havde en umiskendelig duft af hyldeblomst – og så smagte den som sagt af grapefrugt. Og jeg elskede både duft og smag. Livlig, spids og syrerig var den. Og tør. Lidt ligesom hende din skrappe fransklærer, som du alligevel godt kunne lide. Jeg kunne i hvert fald. Ham, jeg delte vinen med, var ikke enig. Men så er det jo godt, det er min blog!

Så et lille opråb til alle grapefrugt-fans derude: Prøv denne Sauvignon Blanc-look a like, og fryd dig over, at du kun skal slippe 65 kr. flasken (v. køb af 6 stk. – ellers er prisen 75 kr. pr. flaske). Jeg giver den 4 ❤️❤️❤️❤️

Colombelle Sélection, Plaimont, Côtes de Gascogne, 2017 fås hos Erik Sørensen Vin. 

Drik den syrerige hvidvin til asparges, stenbiderrogn eller østers. Når nu ikke vinen er dyr, kan du godt gå planken ud med nogle lækre råvarer!

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen