Økologisk vin fra Rema

Blomsterne og bierne

Økologisk vin fra Rema 1000 er ægte value for money …

Økologisk vindyrkning er mere skånsom for naturen, fordi der ikke bruges ukrudts- og insektmidler i vinmarken. Det er rigtig godt for blomsterne og bierne, der hygger sig mellem vinstokkene. Økologisk landbrug som guf for biodiversiteten er tilsyneladende også temaet for etiketdesignet på italienske Pasquas økologiske rødvin og hvidvin – lavet på hhv. Nero d’Avola/Shiraz og Chardonnay/Grillo. Der kravler lutter søde insekter såsom mariehøns og sommerfugle rundt på flasken, og det hele ser enormt sympatisk ud.

Prisen er også sympatisk, for begge vine koster 50 kroner per flaske. Hvordan det er muligt, skal man måske ikke tænke for meget over. Det kan godt være, insekterne har det godt hos Pasqua, men måske kassemesteren river sig lidt i håret? Det kan selvfølgelig også være kassemesteren hos Rema 1000, men lad nu den spekulation ligge … 

Faktum er at det sympatiske fortsætter helt ud i smagssansen. Begge vine er lige ud ad landevejen i gadedrengehop og med blomster i grøftekanten. Er du optaget af økologi og at få et godt og ærligt glas vin, så kan du med ro i sindet gå om bord i de sicilianske flasker her. 

Den hvide er ultra frisk og tør med et hint af syrlige æbler og citrusskal. Helt ideel til salater, friske forårsruller, fisk, skaldyr, kalkun, kylling og andre retter fra det lyse smagsunivers. Rødvinen har en rund, let blommet fylde, men samtidig en god friskhed, og med denne vin her har du faktisk et rigtigt godt bud på rødvinen til den danske nationalret spaghetti bolognese.

Find opskrifter her …

Pasqua, Chardonnay/Grillo, Sicilia 2018
Pasqua, Nero d’Avola/Shiraz, Sicilia 2018
50 kroner hos Rema 1000

Se flere vine fra Rema 1000 her …


Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen