Vin til konfirmationen – mousserende

I dag er vi nået til den mousserende vin på konfirmationsmenuen. Jeg er nemlig blevet spurgt, hvad jeg ville servere, hvis jeg skulle holde konfirmation. Instruksen fra konfirmandens mor lød: Sammensæt en trio bestående af hvid, rød og mousserende vin, der passer til det meste og til de fleste. Hvidvin og rødvin har I fået.

hvidvinsforslag her og rødvin her. 

Nu behøver man jo heldigvis ikke en konfirmand for at holde en fest, og man behøver faktisk heller ikke en fest for at have lyst til at drikke den mousserende vin her…

 

Til velkomst og for sjov og bare fordi = Pignoletto

Trofaste læsere vil huske, jeg har været forbi den mousserende Pignoletto før. Og hvor det er totalt forbudt at gå tilbage til en fuser, er det bestemt tilladt at gå tilbage til en succes. Hermed gjort. Jeg vil anbefale den igen og igen, og jeg beklager naturligvis ensformigheden og understreger nu én gang for alle, at jeg ikke har aktier i den charmerende, mousserende italienske vin fra Bologna-regionen.

Forestil dig en ung pige med naturkrøl i det blonde hår danse gennem en kornmark, hvor der også står et par valmuer og blå kornblomster, som hun naturligvis plukker og fletter ind i håret. Og forestil dig så at hælde det på en flaske og dernæst vinen, du får ud af det: dansende let, æterisk, lys, blid og fin. Sådan er Pignolettoen. Og den vil klæde en hver fest med sin udtalte elegance, frugtighed og sin elegante skum af små bobler. 6 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Det er utrolig nemt at bestille online Cantine Zuffa, der leverer næsten lige så hurtigt, som havde det været et dansk vinfirma.

Cantina Zuffa, Elegans, Pignoletto, Emiglia-Romagna, 10,59 euros 

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen