Charmerende Chardonnay til en flad halvtredser

Da jeg forleden lavede et hit n’run i min lokale Fakta for at skaffe fornødenheder til 2 stk. influenzaramte børn, fik jeg pludselig jeg pludselig øje på en spændende opstilling af vin og glemte alt om yoghurt og børnepanodil for en kort stund.

Det viste sig at være pivfrisk 2017-hvidvin fra Puglia i Italien. Ud fra devisen: Man får alligevel ikke noget for en halvtredser, greb jeg en flaske, halsede hjem til arvingerne og håbede på, det ikke var helt hen i vejret med den dér vin. Efter sådan en dag som Florence Nightingale kan man jo godt have brug for lidt at styrke sig på, så jeg tillod mig et glas af vinen fra Italiens støvlehæl. Og jeg må gentage mig selv: Man får – normalt – ikke meget for en halvtredser, men det her glas vin holdt. Value for money er et lidt slidt udtryk måske, men her vil jeg gerne bruge det trods slitagen.

En ret aromatisk, frisk og frugtig mundfuld baseret på Fiano- og Chardonnay-druer. Fyldig vin med en syre, der var godt balanceret. Bare rar! En virkelig dejlig pre-dinner-vin, men jeg ville ikke tøve med at servere den til fisk, kylling eller en risotto. Det er ikke lykkedes mig at finde ud af, om det var et her og nu-kup eller fast sortiment, så jeg vil købe mig nogle flasker til en dag, hvor influenzaen raser, der kommer uventede gæster eller solen skinner. Den skal have 4 store ❤️❤️❤️❤️

Bravo, Fakta!

Montecore, Fiano Chardonnay, Puglia 2017, Fakta, 50 kr.

 

 

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen