Pure Mirabeau rosé

En hver rosé-elskers drøm

Hvem har ikke oven på den nedslående oplevelse det kan være at komme hjem fra en ferie i Sydfrankrig tænkt: ”Jeg køber sgu en vingård, hiver børnene ud af skolen og slår mig ned som vinbonde i Frankrig.” Jeg har. Og jeg har også hørt realismens tunge støvletramp lige ude på den anden side af drømmeverdenens tynde vægge og skudt projektet til hjørne. Mange gange.

Heldigvis findes der folk, der udlever deres drømme. For det første er det jo sejt i sig selv, og når det så faktisk viser sig, at vi andre får noget ud af det ovenikøbet, så er det jo fantastisk.

Det gælder i tilfældet vingården Mirabeau en Provence. Stedet er ejet af et engelsk ægtepar, der pakkede børn, hund og andre værdigenstande ned og flyttede hele molevitten til Cotignac i Sydfrankrig. Og i stedet for at henslæbe tilværelsen i Londons tåger, laver de nu vidunderlig rosévin.

Forleden smagte jeg Mirabeaus cuvée Pure. Pure betyder ”ren”, og det giver fuldstændig mening her. Den er ren, fin og bleg. Klassisk og elegant. Vinen er alt, du ønsker dig på en varm sommeraften – aromatisk og læskende (selv om man jo ikke må slukke tørsten i vin), let, saftig og mineralsk med en umiskendelig smag af citrusfrugter, især grape (som jeg elsker). En drøm, der er gået i opfyldelse. Den koster 120 kr., og den får 4 store ❤️❤️❤️❤️. Du kan købe den hos rose.dk, hvis du klikker lige her …

Denne vin er en rigtig provencaler, selv om den er lavet af englændere, og jeg anbefaler varmt at tage et glas eller to, mens du drømmer om din næste rejse sydpå. Drikker du hele flasken alene, ender du måske med at købe en vingård …

 

Mad-match

Jeg drak vinen til grillede jomfruhummere – og det var et hit! Få opskriften her ….

 

Få flere rosé-tips her!

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen