Løgismose vine hos Netto

Løgismose & Netto

Løgismoses samarbejde med Netto har over de sidste mange år øget min grad af begejstring for lavprissupermarkedet, og nu har Løgismose også lavet en serie af hverdagsvin dertil. Endnu en grund til at svinge forbi Scottie …

Løgismoses udvalg af dagligvarer i Netto ryger tit og ofte i min indkøbskurv: Jeg er fan af deres pesto, hummus, det økologiske manitobamel, de gode kaffebønner, skyr med rabarber og så videre. Tak for det – det er sympatisk at bringe lidt gourmet feel ud i de danske husstande til en stille og rolig pris.

Løgismoses sommelier har gjort et godt stykke arbejde

Jeg har også drukket Nettos bag in box-hvidvin til flere havefester og tænkt, at det virkelig var et helt i orden glas vin! Og nu er der mere vin til menneske-priser på vinhylderne. Netto har for nylig lanceret en serie af vine under parolen “Løgismoses sommelier har sammen med franske vinproducenter, skabt en unik vinserie med autentisk fransk smag“. Vinene har slet og ret numre, og designet er i det hele taget lavet til at hjælpe forbrugeren med smagsnoter på forsiden af etiketten, så man hurtigt får overblik. De koster også alle det samme – nemlig 59 kroner flasken.

Charmerende bulderbasse

Jeg har smagt rødvinen, der er lavet på Merlot- og Syrah-druer. Normalt er det ikke druer, man blander, men det er smart gjort, for det giver en vin, der er kraftfuld i udtrykket, men på samme tid blød og rund. En genial grillvin – jeg ville ikke tøve et sekund med at sætte den på bordet sammen med grillet lam, gris eller okse. En charmerende bulderbasse, der vil klæde alt med grillstriber. 4 ❤️❤️❤️❤️ til den.

Hvidvin no. 02 blev min nummer 1

Allermest blev jeg dog charmeret af Hvidvin no. 02 – “Let og frisk fransk hvidvin med noter af hyldeblomst, stikkelsbær og lime“, som der står. Den hurtige Sauvignon Blanc-fan vil nu have antennerne ude – og ganske rigtigt er det en rigtig Loire-look a like, Netto og Løgismose har gang i her. Og det virkede efter hensigten på undertegnede Sauvignon Blanc-fan. Til en dag, hvor spenderbukserne er lagt i skuffen, og du ikke skal ud at investere 200 kroner i en flaske Sancerre, er det her en rigtig dejlig vin. En hvidvin med knæk og knas – så sprød og frisk, fin syre og generøs aroma af passionsfrugt og hyldeblomst. Jeg giver den 4 bankende ❤️❤️❤️❤️

Det er en ædel mission, at velsmag ikke kun skal være for velhavere. Dejligt at Løgismose vil bruge sin gastronomiske kapacitet og kulinariske kræfter på at bringe god smag ud til os, der handler i Netto. Vinene her er et godt eksempel – og du kan trygt købe ind, hvis du har et studentergilde eller en grillfest lige om hjørnet.

Løgismose har oplyst, at no. 02 kun er spotvare, men personligt hepper jeg på, de gør den til en fast del af sortimentet! For mig var den nummer ét!


Vil du have et godt bud på en newzealandsk Sauvignon Blanc, så læs med her ….


Find din nærmeste Netto her …

Tak til Løgismose og Netto for lån af billede!

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen