Chilensk Cabernet Sauvignon: Value for money  

Købte vinen i Fakta for sjov, trak den op og var ærlig talt ikke særlig blown away. Faktisk syntes jeg, den lugtede af råt kød, men smagen var egentlig behagelig nok, så jeg proppede den til og lod den stå til dagen efter. Og så skete der noget med min flaske Indomita, Cabernet Sauvignon, Gran reserva, Maipo Valley Chile 2015!

Nu var der ren rubinrød rundhed i mit glas! Fin fylde i smagen af modne kirsebær og solbær. Bløde tanniner, der ikke efterlod min mund som et ørkenlandskab, men bare tørrede bærsmagen ud på en fin måde. Jeg serverede den kølig (ikke direkte fra køleskab, men heller ikke helt tempereret til køkkenet endnu), og det klædte den. Den er virkelig value for de 55 kr., den koster i Fakta. Jeg giver den 5 ❤️❤️❤️❤️❤️ og minder lige om, at den skal trækkes op i god tid og luftes godt igennem!

Indlæg oprettet 232

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen