Under festivalen Copenhagen Cooking kan du komme til rosésmagning med Kvindevin og Theis Vine.
“Tag med på en forførende rejse til Provence i selskab med journalist, forfatter og vinelsker Signe Wulff, når Copenhagen Cooking inviterer til roséevent på festivalpladsen. Med udgangspunkt i sin passion for kultur og vin fortæller Signe om roséens historie, særlige karakter og betydning i den provencalske livsstil. Samtidig guider Xavier fra Theis Vine dig gennem en håndplukket smagning af udvalgte rosévine fra Provence – perfekte eksempler på sydens smagsrigdom og elegance. Forvent en eftermiddag i roséens tegn, hvor du både får ny viden, skærper dine smagssanser og kommer helt tæt på essensen af Provence.”
Sådan lyder beskrivelsen fra Copenhagen Cooking.
Provence er årets venskabsregion ved Copenhagen Cooking 2025 — kendt for sin solrige natur, rige madkultur og kærlighed til enkle, gode råvarer. Under festivalen bringer vi Provence til København med smage, dufte og stemninger fra Sydfrankrig.
Smagningen leveres i samarbejde med Theis Vine, hvor vinene er nøje udvalgt fra førsteklassesproducenter – så du er sikret høj kvalitet i glasset.
Eventen finder sted fredag d. 15. august kl. 14.30. Billetten koster 149 kroner og kan købes her.




