God vin til prisen – Netto

Kvindevin har sat sig for at finde god vin fra supermarkedet. Det næste stykke tid vil jeg besøge alle de store supermarkedskæder som Netto, Fakta og Rema 1000 for at finde god og gerne billig vin.

Når jeg går i Netto er det for at proviantere de mest basale ting, men når jeg har fået tanket op med flåede tomater, Kleenex, afløbsrens og lidt Løgismose-produkter til at pifte det hele op med, slår jeg altid vejen forbi vinhylderne for at se, om der skulle være noget sjovt. Nogle gange er der bid på spotvare-hylderne, men jeg har også tre gode bud fra det faste sortiment. Læs med her …

 

Jean-Marie Garnier, Pinot Noir, Sélection du Sommelier, Frankrig

En dejlig lille let Pinot Noir, som jeg synes, smager virkelig godt kold. Drik den fra køleskabet, og lad vinen få varmen i glasset, mens du nipper af den. Den dufter af jordbærflødebolscher og smager lidt som hindbærsaft – på vinmåden, så lad dig ikke skræmme. It’s all good og koster kun 49 kr. 4 ❤️❤️❤️❤️ herfra.

 

Selaks, Sauvignon Blanc, New Zealand 2017

At dufte til denne vin er som at stikke næsen i en buket hyldeblomster på en varm junidag. Overdådigt aromatisk. Smagen er nærmest ren passionsfrugt – måske lige med en note af gul grape. Vinen virker læskende og giver mundvand. Jeg fik et glas til friske forårsruller med rejer, agurk, koriander og nudler – og der var jackpot! 4 ❤️❤️❤️❤️

 

Albet y Noya, Curiós Tempranillo, Spanien 2015

En dejlig økologisk rødvin, som du skal huske at trække op i god tid eller eventuelt dekantere. Jeg trak den op og lod den stå med prop i til dagen efter. Og det virkede rigtig godt. Lækker, rund og blød rødvin med en behagelig næse, som man siger, når den dufter godt. Lidt tanniner, der lige markerer, men ikke bider for alvor.

Albet i Noya leverer i øvrigt hus-cava til den tre-stjernede Michelin-restaurant El Celler de Can Roca i Girona. Prisen er ikke i det leje med sine 69 kr., så hvis man ikke har råd til Michelin-maden, kan man altid glæde sig over at dele vin-leverandør med en restaurant, der har ligget på top tre over verdens bedste i mange år efterhånden. 4 ❤️❤️❤️❤️ fra mig og en pil op for det fine etiket-design.

Find din lokale Netto her …

 

Hvis du vil se, hvad jeg fandt af gode sager på Faktas vinhylder, så læs med her …

Indlæg oprettet 124

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen
Inline
Inline